Se eller gense alle de udsendte nyhedsbreve her.
Siden skal lige hente den alle sammen, så giv den lige tid til dette, da der er mange sider som skal indlæses.

Havevandring

Bestyrelsen går på havevandring i sidste uge i august samt første uge i September,
Der bliver bl.a. kigget efter:

  • Klipning af hæk (for bred eller høj)
  • Spøgelseshaver (bruger du ikke din have)
  • Campingvogn på grunden
  • Beskæring af træer i skel
  • Opbevaringsplads på grunden
  • Affald i haven

Dvs at du skal sørge for at disse ting er i orden inden vi kommer rundt.
Der vil ikke blive udsendt nogle yderligere advarsler, der vil heller ikke blive uddelt røde, gule sedler.
Bestyrelsen vil i de 14 dage, de er rundt, notere de haver, hvor der enten skal bestilles gartner eller andet ekstern service.
Arbejdet vil herefter blive udført og der vil blive udsendt en regning til de haver, hvor der har været behov for ekstern service.

Har du en campingvogn i din have, så få den fjernet inden eller hvis du har en god grund til den står der, så kontakt bestyrelsen herom.

Hvis du er i tvivl om reglerne, så kan du finde dem alle inde på vores hjemmesiden.

Kontortiden ændres.
Bestyrelsen har på sidste bestyrelsesmøde besluttet at ændre kontortiderne fra en gang hver anden uge, til en gang månedligt. Dette skyldes, at vi ikke oplever, at der er et reelt behov for at have åben så ofte.

Vi har i gennemsnit haft 1-2 besøgende i den time, vi har åben hver anden tirsdag og mener derfor at en gang månedligt, vores fysiske tilstedeværelse i foreningen samt mulighed for at sende en mail eller ringe, dækker behovet indtil videre.
Det betyder, at den næste kontor tid er den 05 september, hvor Thor og Jimmie vil være til stede og igen d. 03 oktober, hvor Thomas og Mia vil være at finde på kontoret. Kontoret vil ligeledes være åbent på dagen, hvor vi lukker for vandet og lukker sæsonen ned.

Restance til foreningen
Bestyrelsen bruger desværre fortsat en del tid på at få inddrevet udestående fra medlemmer. Den sætning vi hører oftest er: “Hov den troede jeg da var betalt og den var sat til PBS”.
Fremadrettet vil der på opkrævninger være påmindelse, der kan betragtes som første advarsel. Herefter vil der komme yderligere en varsling med et rykker gebyr på 500 kr. 10 hverdage efter gentages det med en rykker og et gebyr. Betales det udestående stadig ikke, vil man modtage man en skriftlig opsigelse fra bestyrelsen og man er dermed opsagt som medlem og må flytte. I øvrigt anses alt udestående som pengepligtig ydelse og manglede vilje til at betale kan medføre opsigelse i foreningen.

Loppemarked til foreningen
Der bliver afholdt loppemarked i foreningen i en weekend i september. Bestyrelsen vil indhente flere oplysninger herom og så kommer det til at fremgå inde på foreningens hjemmeside kalender.

NY overvågning på affaldspladsen
Bestyrelsen har indkøbt nyt udstyr til overvågning af affaldspladsen og dette vil blive monteret lørdag.
Fremadrettet kan bestyrelsen via telefon og andre enheder, tjekke overvågningen og orientere sig, når der er sket noget på pladsen. Bestyrelsen opfordrer endnu engang til, at man sætter sig ordentligt ind i reglerne for aflevering af affald. Det hele er godt skiltet og alt info findes inde på foreningens hjemmesiden.

Fedtboden har åben i dag lørdag. 
Den åbner kl. 11:00, hvor der er mulighed for at købe øl, vin og vand.
Som altid er der gratis is til ungerne og en masse fine præmier at vinde. Vi håber at se en masse i morgen og at vejret holder.

Bedste hilsner

Bestyrelsen 
H/F Sommerhuskolonien afdeling A.
Bestyrelsen@afdelinga.dk
www.afdelinga.dk

Kære medlemmer i afdeling A.
Så er det tid til et opdateret nyhedsbrev med lidt praktiske informationer, samt nogle opfordringer til jer alle sammen. Sæsonen er godt i gang og der er mange ting der skal gøres og tages hånd om. Bestyrelsen arbejder dagligt for at kunne følge med i de mange opgaver der er og som der skal tages stilling til m.m.  Lad os springe ud i det.

Parkering
Som I nok har bemærket, så er der løbende sendt information ud omkring parkeringsmuligheder i afdelingen og foreningernes område. Det er yderst vigtigt at man overholder de midlertidige parkeringsregler i de perioder de er gældende. Det nytter ikke at tænke, “det går nok”, “det er kun lige en halv time” Der er en grund til at vi laver de parkeringsregler, og det er for at få det alle ender til at hænge sammen. Renovationen har desværre flere gange kørt igen, da de ikke kunne komme til grundet en parkeret bil, en trailer eller andet. Så overhold de regler der er lagt ud og sat op. Det er ikke for sjovt, det bliver gjort og det skaber enormt meget ekstra arbejde for os i bestyrelsen.

Afdeling A, fællespladsen:
Parkering forbudt lang hele købmandsbygningen samt foran kontoret. Dette gælder alle ugens dage, også weekenden. 

Parkering forbudt på afmærket område på fællespladsen i hverdagen mellem 07:00-17:00. Vælger man at holde der og flytte afspærringer, så skal de sættes på plads inden det tidsrum parkeringsforbuddet er gældende.
Brovej er der fuld parkeringsforbud i dagtimerne mandag til fredag 07:00 – 17:00 hvis man vælger at parkere på Brovej, så man skal holde ude i siden og ikke parkere helt eller delvist på den asfalterede vej i midten af Brovej. 

Continue reading ..

UPDATE 2Kære Have lejereDer har været flere udfordringer med vandåbning i år, ikke alle problemer er løst endnu men de fleste der mangler bliver løst i starten af kommende uge.

Der er ikke blevet åbnet for vandet på toiletterne og udslagsvasken på fællespladsen grundet varslet frost i kommende uge, derfor sker dette først i slutningen af næste uge.
Vores Vvs’er har været rundt til alle dem der har henvendt sig til bestyrelsen og oplyst hvilke problemer de havde. Pt er der 9 have lejere der har haft brud grundet frost.

Højdestien lige nr. samt Solstien ulige nr. Der er blevet lukket for vandet igen på denne hoved string.

Årsag: Er en stophane der er frostsprængt og derfor skal skiftes men det kræver flere timers gravearbejde at grave den fri, så det kan først blive Mandag eller Tirsdag. så i må væbne jer med tålmodighed.

Continue reading ..Så åbner vi sæson 2023 på lørdag d. 25/3/2023. Vi starter sæsonen med at åbne for vandet kl.10:00.


Åbning af vand
Vi regner selvfølgelig med at alle medlemmer som minimum er repræsenteret med et medlem pr. have, for at sikre at der ikke er sket frostskader i vinterhalvåret. Der er en guide inde på hjemmsiden omking åbning af vandet, der beskriver hvad man skal gøre med hovedhaner, stophaner, ventiler og andet for at sikre en problemfri åbning. Alle medlemmer har ved lukning af vandet åbnet for alle hovedhaner, disse skal nu lukkes igen, inden vi åbner for vandet.

Hvis man er forhindret i selv at møde op, er det vigtigt at sende en repræsentant ud for at sikre, at alt er, som det skal være. Skulle uheldet være ude og man oplever et brud på hovedledningen, eller hovedhane, kan Henning kontaktes på 4016 6690, og han koordinerer med VVS firmaet om at komme og udbedre skaden.

Continue reading ..


Så blev det endelig tid til et nyhedsbrev igen.
Beklager stilheden den seneste tid, men vi har og har haft rigtig meget at se til inden vi igen åbner den nye sæson her i 2023.

Kloakering, dræn og vandledningsprojketet.
Det går godt. Det går efter planen og indtil videre holder vi også budgettet. Der er stadig meget, der skal laves og L.O.C., vores og Naturstyrelsens entreprenør på projektet arbejder for at hele projektet afleveres til tiden. Dog er der som tidligere skrevet, kommet flere opgaver ind end der var i det oprindelige udbud. Vi forventer derfor at kloakeringen afleveres til tiden, men at dræn samt de nye vejkasser, der skal laves for at vores veje bliver bedre i fremtiden, vil give op til 13 uger forlængelse på afleveringstidspunktet.

Vandledningsprojktet kører sideløbende og forventes af blive afslutttet efter planen og vil holde den tidsplan, der oprindeligt er sat på projektet. Indtil videre har der ikke været uforudsigelige udgifter, så projektet holder budgettet og vi forventer ikke at det vil ændre sig væsentligt.

Når alle 3 projekter er afsluttet skal vi til at kigge på selve tilslutningen fra husene og ud til de 2 brønde, der er blevet installeret på alle grundene. Vi arbejder på at komme med et forslag til forskellige muligheder for at få etableret disse og vi vender tilbage når vi ved nærmere. Tidsplanen for afslutning af projekterne er uge 26.

Continue reading ..

Så blev det igen tid til et nyhedsbrev med lidt informationer omkring hvad der sker her ude i vores haveforeningen. Den er blevet lidt lang 🙂

Lad os starte med det alle snakker om.

Kloakering og vandledning:
Som der nok er flere der har lagt mærke til, så holder det tidsplan skema som der er hængt op ikke rigtig mere. Der har været nogle udfordringer nede i Afdeling C, som har gjort at projektet er blevet lidt forsinket indtil videre. Deadlinen for afsluttet projektet er fortsat den sammen. Der kommer en ny tidsplan op så snart denne er godkendt af alle parter. Ellers er der ikke så meget nyt, projektet skrider frem og vi har god dialog og overblik over projektet og Thor holder dem alle i kort snor og sørger for at det bliver gjort rigtig 🙂

Huller i vejene:
Vi kan stadig se at der flere steder er huller i vejene, og det er jeres ansvar at holde vejen ud mod jeres havelod. dvs at i har den ene halvdel og jeres nabo overfor har den anden. Der er købt rigeligt med grus, så det er bare om at få det hentet og lagt ud. Vi har loppemarked og fest på Lørdag oppe på pladsen, så da ville det være dejligt hvis ikke den store bunke grus blokerer for boder og andet. Hvis vi på vores næste havevanding konstatere at der ikke er vedligeholdt ud for dit område, vil der blive indsat eksternt firma til det på din regning. Så kom i gang.

Præmiehave:
Bestyrelsen har her i dag modtaget listen over de haver som har været nomineret og dem der har vundet. Vi regner med at holde et mindre reception hvor vi kan fejre de heldige vindere og overrække præmier og andet. Måske det bliver lagt sammen med vores kommende sommerfest lørdag d. 27 august, mere om dette senere. På opslagstavlen ved kontoret, kan man se listen på årets vindere, vi siger tillykke herfra.

Sommerfest:
Der er i gang med at blive arrangeret årets sommerfest med mad, drikke og live musik. Der kommer mere omkring dette når vi har alt på plads. men i kan godt sætte kryds i kalenderen til d. 27 august og finde danseskoene frem. Vi arbejder på noget mad bestående af kød, kartofler, brød og salater m.m. Der kommer et nyhedsbrev ud sant bliver der hængt sedler op i foreningerne. Vi ser også gerne folk fra B og C deltage den dag. PS: måske der også kommer en overraskelse til børn og unge, det arbejdes der på.

Palmehaven og foreningens område:
På GF i år blev der belsuttet og vedtaget at der skulle gøres noget ved vores område, og vi ville starte med Palmehaven. Det eneste der er sket indtil videre er at på bestyrelsens opfordring blev fællesudvalget bedt om at rydde og gøre klar, dette er sket for en del uger siden, men der er endnu ikke sket noget. Der blev afsat 50.000 til projektet og vi er ved at runde sidste del af årets sæson, så måske det er på tide at sætte handling bag de mange fine ord og ideer der kom op på GF.

Loppemarked:
På lørdag d. 6 august mellem 10:00 og 16:00 afholdes årets loppemarked oppe på pladsen. Der vil være en masse sjove og spændende ting at købe. drikkevarer, mad og andet lækkert kan købes i fedtboden samt den madbod medlemmerne i foreningen står for i år. Så tag jeres køre under armen og kom en hyggelig komsammen på vores fællesplads. Husk godt med penge. Foreningens fedtbod tager mobilepay og det ved jeg også mange af boderne gør. OSB: fællespladsen skal være ryddet for biler senest torsdag kl. 16:00 da der skal opsættes teste og andet på området.

Parkering på fællesområdet:
Ligesom det ikke er tilladt at parkere med båd, campingvogn, trailer, andet der kan efterspændes en bil med langs Brovej og generelt på stier og veje, så er det ligeledes ikke tilladt at henstille dette på vores fællespladsen. Parkeringen gælder alen og kun for personbiler tilhørende medlemmer eller deres bekendte og familie og det er “midlertidig” parkering og ikke permanent parkering.

Banko:
Der er som altid banko på onsdag d. 3 august oppe i fælleshuset. Det plejer at være godt besøgt fra flere foreninger i området og folk ser glade og tilfredse ud når de går hjem med mere eller mindre fyldte trillebøre. Så hvis man er en hyggelig aften med banko, så er det i morgen onsdag det sker. Der kan som altid købes drikkevarer og en sandwich eller andet lækkert til at stille sulten.

Haverne tilstand:
Bestyrelsen har flere gange været rundt og kigget på folks havelod og vi må sige at vi egentligt er ret tilfredse med størstedelen herude. Men vi har stadig nogle som efter gentagne henvendelser og “rødt kort” endnu ikke har kunne tage sig sammen og få gjort noget ved det. De behøver ikke bekymre sig mere, da vi lige har færdiggjort den første liste som vi sender en gartner forbi, selvfølgelig på deres egen regning.

Salg og overdragelse af huse:
Det gør godt med at få vurderet og solgt huse i foreningen, Vi har pr 19 huset til slag eller overdragelse, og de kommer løbende ud på ventelisten i takt med at de er klar til salg. Vi vil gerne opfordre folk der ønsker at sælge om at læse reglerne for slag inden de kontakter bestyrelsen, da vi eller spilder en masse tid på at vente på at indhente ting og dokumenter mm. Hvis ikke man har klokkeklare dispensationer der f.eks tillader bebyggelse tættere end 2,5 meter fra skel. overbebyggelse eller andet, så kan vi ikke sælge før dette er bragt i lovlig orden. vi ved godt at der tidligere er givet alverdens dispensationer, dette kan man ikke længere bare gøre og alt skal ind via Kreds og Kommune i dag. I sidste ende er det sælgers fulde ansvar at have alt i orden før der sendes en anmodning om salg eller overdragelse.

Byggeansøgninger:
Her gælder samme regler som ved salg, sørg for at have læst tingene igennem, indhente alle de dokumenter der skal bruges og ansøg først når du er helt klar. Intet byggeri må påbegyndes inden der foreligger en godkendt byggegodkendelse fra Kredsen. Bestyrelsen er også gået i gang med at bede folk der åbenlyst har over bebyggelser på deres grunde om at fjerne disse. og ønsker man at bygge til eller om, men ikke har en godkendt byggesag på nuværden bygninger, skal dette ske i sammen ombæring.

Restance og udestående til foreningen:

Bestyrelsen har igennem året arbejde på flere sager for at få foreningens tilgodehavende ind, dette er sket via almindelig henvendelse, men også via tvangssalg og vi har yderligere 2 der ligger klar til at håndteres. Vi har et ansvar om at foreningen får deres indestående ind, og dette arbejde har vi tænkt os at blive ved med. Det kan virke hårdt at man bliver opslag i vores forening, men der er tale om haver der ikke har betalt deres husleje i op til 6 år. Vi mener ikke at foreningens medlemmer kan være tjent med at nogle bor heruden gratis på medlemmernes regning. Indtil videre har vi fået omkring en 100.000 ind via opkrævning af gammel udestående og vi forventer at få ca det sammen ind i år.

Affaldspladsen:
Det går ikke helt godt men den plads, der bliver fortsat smidt ting ud vi ikke modtager, samt smidt ting de forkerte steder. Men det største udfordring vi oplever pt og i længere tid er at væres 3 haveaffalds containere ikke bliver fyldt op fra bunden og op. Samt at når de er fyldte, så mener folk fortsat at det er ok at smide affaldet ved indgangen og på rammerne. Det er ikke i orden og det giver os og skraldemanden enormt meget manuelt arbejde.
Så hvis vi lige kunne blive enige om at når der ikke er mere plads, så må man tage tingene med hjem igen. De bliver tømt ofte, så det går nok lige at skulle vente et par dage. Eventuelt kan man lige gå op og kigge inden.

Fisketuren og fest om aftenen:
Se Linket her: https://afdelinga.dk/fisketur-og-fest-i-faelleshuset-10-sep-2022/
Det er også slået op på Facebook gruppen samt hængt sedler op i de 3 afdelinger.

Fedtboden:
Det er altid mulighed for at tage den en lørdag, bestyrelsen sørger for at der er fyldt op med drikkevarer og præmier. så det eneste du skal er at skrive til bestyrelsen på mail bestyrelsen@afdelinga.dk inden torsdag, så vi kan nå at bestille og så møder du op lørdag og åbner kl. 10:00.

Fodbold på Storskærm:
Søndag d. 7 august vises der fodbold på storskærm i foreningshuset. Det starter kl. 15:00. 

Ris og Ros:
Vi kan kun gøre vores bedste, og vi er altid frisk på positiv kritik og en god dialog omkring hvordan vi alle kan gøre det endnu bedre. Bestyrelsen er godt tilfreds med stemningen i foreningen og de tiltag der tages af forskellige medlemmer omkring sociale events, så bliv endelig ved med dette. Det ser også ud til at vi har en del i kalenderen den kommende tid og vi glæder os til at se jer alle og nyde vores foreninger.


Bedste hilsner
Bestyrelsen i Afdeling A.

Kære medlem i afdeling A.

Vi har lige et par informationer samt andet som vi gerne lige vil dele med jer.

Klipning af hæk og træer.
Bestyrelsen vil gerne lige takke for at “alle” har taget opgaven seriøst og fulgt vores opfordring til at få klippet jeres hæk og træer ind så de flugter med lygtepæle på lige numre og at stierne er de anskrevet 3,5 meter brede så køretøjer og maskiner m.m kan komme rundt. Vi er ikke i mål endnu, men det ser lovende ud.

Man må gerne lige huske på at vi har regler der foreskriver en maksimal højde på 1,5 meter ud til stierne og 1,8 meter ud mod ringvejen, villakvarter og gangstier i foreningen. Dette skal overholdes, da vi ellers kommer til at opleve udfordringer når gravemaskinerne skal svinge rundt og kunne arbejde effektivt. Så næste bliver at få klippet jeres hække ned i den anviste højde, og så holde hæk og træer klippet ind hele sæsonen.

Genåbning af Indkørsel fra Veststien.
Der har floreret mange rygter om at den ville åbne her i starten af juli. Hvor disse rygter er kommet fra ved vi ikke, men vi er løbende i dialog med folk der står for letbane projektet og de informerer os om at dette tidligst sker til August. Så undlad venligst at ringe til kommuner og andet for at få information om dette. Vi skal nok melde ud så snart vi får informationerne.

Entreprenøren og byggepladsen
Det er desværre kommet os for øre ved vores byggemøder at man ikke helt har forstået at Afdeling A, B og C, er en byggeplads. Vi har fået lov til at opholde os imens Naturstyrelsen får lagt dræn og kloak ned ( andre steder lukker de hele området af og ingen adgang). Det betyder at vi spiller efter deres regler og retningslinjer og arbejdsplan.

Så man holder ikke og dytter efter arbejderne, eller parkerer hvor man har lyst til eller på anden måde forstyrre dem i deres dagligdag. Hvis ikke folk kan affinde sig med at vente til man kan komme videre eller skulle finde en alternativ parkeringsplads, så ender det med at vi må afslutte sæsonen og bede medlemmerne om at tage hjem og så lukke hele området af så de kan arbejde i fred og ro.

Det håber vi inderligt ikke behøver ske, da det godt burde kunne fungere at vi er her uden at genere arbejderne i deres hverdag. Oplever i udfordringer af en hvilken som helst karakter i forbindelse med projektet, så kontakt bestyrelsen, så skal vi nok tage det op med dem og finde en løsning.

Brovej/Nørrevangen
Entreprenøren, Naturstyrelsen og rådgiverne har besluttet at man flytter en pumpestation for at undgå at skulle lukke hele Brovej af under etableringen af den strækning. Det betyder at man når de skal i gang, ikke længere kan holde langs vejen på Afdeling A´s side. Der vil komme yderligere om hvornår dette vil ske. Umiddelbart omkring september/oktober. Det betyder også at alle de træer og buske der er langs vejen ind til have loddets hække vil blive fjernet, da området skal graves op. Vi arbejder på at se hvilke buske og træer det giver mening at bevare, ( grave op og deponere) så de kan indgå i den endelige reetablering af området når vi er færdige. Parkering indtil dette sker, skal være således at man ikke holder ude på det asfalterede område. Kan man ikke være der med sin bil, så må man finde et andet sted at holde.

Grus og huller
Det er kommet grus og der er stadig en masse tilbage. Der er desværre også stadig en masse huller at fylde. Så smut op forbi pladen med en trillebør, en trailer eller andet og få fyldt de huller ud for jeres havelod. Hvis alle gør det, så er der ingen huller i vejene. Gruset vi har fået denne gang er mindre sten og er derfor meget effektivt til mindre huller, men kan også anvendes til store huller. Undlad at smide jord og andet i, det bliver bare endnu værre.

Ferielukket – kontor og kontakt.
Bestyrelsen havde i går sidste tirsdags åbent på kontoret, og næste gang bliver 02 august 2022 kl. 18:00 – 19:00. Vi er fortsat at træffe på mail og i foreningen. Der har været lidt diskussion omkring svartid på mail m.m. hvor der har været den opfattelse at man kan forvente svar straks eller samme dag man skriver. Dette kan man ikke. Godt nok er vi hurtige og effektive, men det er når vi har tid at vi svarer. Så for at ingen føler sig overset, er der besluttet at der som udgangspunkt kan forventes en svartid på 2-4 dage. Der vil også blive aktiveret et autosvar der bekræfter modtagelsen af din henvendelse.

Rødt kort – Bestyrelsen har været fordi
Der har været delte meninger omkring vores nye tiltag for at komme i dialog med medlemmer efter et besøg uden at træffe nogen på grunden. Vi vil i fremtiden lave nogle særskilte kort i forbindels med ting som klippe hæk og andre mindre ting som vi gerne vil i kontakt med folk omkring. Oprindeligt var de røde kort tænkt som en måde at skilte med at vi har været fordi da vi ikke kan komme i kontakt via mail, telefon omking mere verserende sager med enorme konsekvenser til følge. F. eks, restance, tvangssalg, eller andet. Det er desværre stadig en del udfordringer med at komme i kontakt og dialog med enkelte medlemmer i foreningen og det “røde kort” har vist sig at være yderst effektivt værktøj. Vi gør det ikke for at genere nogen, det er for foreningens bedst at vi får skabt kontakt og dialog så vi kan finde en fælles løsning.

Hussalg samt overdragelser.
VI har rigtig mange sager pt og arbejder på højtryk på at få dem alle ekspederet så hurtigt det er muligt. Vi vil dog gerne lige opfordre at ønsker man at sælge, så skal man forberede sin ansøgning og sørge for at have alt klar, da det gør processen meget nemmere for alle. 1. sørg for at alle bygninger er lovlige på grunden. 1 få lave en EL-attest så den er klar. 3. udfyld alle dokumenter i finder inde på hjemmesiden. Ejererklæring, Opsigelse, løsøre liste m.m. 4. indhent en tinglysning 5. udfyld ansøgningen på hjemmesiden og vedlæg billeder til salgsannoncen, samt kort beskrivelse af huset og haven og alle de anførte dokumenter. Når vi modtager alle dette, så kan vi bestille vurdering og få sat huset til salg via ventelisten eller overdrage via familie. OBS: har man dispensationer fra kredsen eller tidligere bestyrelse er det yderst vigtigt at man vedlægger disse, da de indgår i sagen og sparer os for en masse arbejde. Bestyrelsen kan ikke give nye dispensationer og ønsker man dette, skal det sendes til bestyrelsen der derefter sender det videre til kredsen som sender det til kommunen til godkendelse. Det er en længere proces, så dette skal være afklaret inden man ønsker at starte en overdragelses eller salgsproces.

Fedtboden
Ønsker man at stå for denne en lørdag, så kontakter man bestyrelsen via mail, senest onsdag/torsdag, så vi kan nå at handle og gøre klar, man får så koden til nøgleboksen og kan så åbne lørdag.

Fester og arrangementer.
Ønsker man at holde en fest i foreningen, et arrangement eller andet, så skriv til bestyrelsen med din ide, et budget og andet, så vil vi kigge på det og se hvad der er muligt.

Pt er der En sommerfest med mad og musik, En fælles fisketur, og efterfølgende mad og fest i fælleshuset, Banko hver måned, Loppemarked på fællespladsen og En reception i forbindelse med årets præmiehaver på programmet. Der kommer mere info herom så snart det er styr på datoer m.m.

Palmehaven.
Som der blev besluttet på GF i år er der afsat lidt midler til at renovere Palmehaven, og dette arbejde er så småt gået i gang. Fællesarbejde startede med at rydde området og gøre klar til renoveringen. Der har også været et ønske om at man kunne mødes derude et par gange om ugen og nyde en kold fra køleskabet. Vi er i gang med at planlægge og se på mulighederne med de frivillige der har meldt sig til dette.

Til sidst vil vi bare ønske jer alle en rigtig dejlig sommer, vi takker for alle frivillige som har været med til at holde forskellige arrangementer i foreningen og vi håber at se en masse til de kommende arrangementer i foreningen. Det er dejligt at se at der er kommet en ro over vores foreningen, og at det virker til at det egentligt går meget godt 🙂

God sommer
Bestyrelsen