Intern og ekstern venteliste

H/F Sommerhuskolonien Afdeling A har to offentlige ventelister: En intern liste for havelejere og en ekstern liste, der er åben for alle interesserede indenfor optageområdet.

Der kan maximalt været 250 på vores eksterne liste, og listen lukkes når dette tal opnåes og åbnes igen når der er ledige pladser.
Selv om der er mange på listen er det ikke ens betydning med at du skal vente i mange år på at få et hus ude i vores haveforeing. Mange på listen er passive og andre har specifikke krav og venter efter et udset hus og grund, så selv om du er nummer 70 eller 190 på listen,  kan du sagtens være heldig at få et hus hurtigt.

Sådan gør du
Formular
  • Udfyld formularen til højre.
  • Upload billede af sygesikringskort.
  • Upload billede af Kvittering.
  • Godkend betingelserne.
  • Send. (opskriv mig)

Listen opdateres hver anden uge.
alle felter skal udfyldes

Oplever du problemer, send en mail til venteliste@afdelinga.dk 

Tilmelding til venteliste koster 500 kr Pengene skal indbetales på foreningens konto i AL-bank: 5329 0243980 Skriv navn, efternavn og venteliste i overførsels teksten.

Hvert år opkræves der 200 kr. som skal indbetales senest 28. februar hvert år, der kommer ikke nogen rykker eller opkrævning. Skriv navn, efternavn og ventelistenummer i overførsels teksten.

Du modtager ikke nogen bekræftelse ved din indbetaling, men vil indenfor 14 dage kunne søge dit navn på vores liste.
Samtidigt bliver du også tilmeldt vores venteliste-mail, som du får en bekræftelse på. Denne del sker ikke automatisk, og derfor er processen ca. 14 dage. Vi kontakter dig pr. mail eller telefon hvis vi skulle have nogle spørgsmål eller der er mangler ved din tilmedling.