sep
05

Nyhedsbrev August 2023

 

Havevandring

Bestyrelsen går på havevandring i sidste uge i august samt første uge i September,
Der bliver bl.a. kigget efter:

  • Klipning af hæk (for bred eller høj)
  • Spøgelseshaver (bruger du ikke din have)
  • Campingvogn på grunden
  • Beskæring af træer i skel
  • Opbevaringsplads på grunden
  • Affald i haven

Dvs at du skal sørge for at disse ting er i orden inden vi kommer rundt.
Der vil ikke blive udsendt nogle yderligere advarsler, der vil heller ikke blive uddelt røde, gule sedler.
Bestyrelsen vil i de 14 dage, de er rundt, notere de haver, hvor der enten skal bestilles gartner eller andet ekstern service.
Arbejdet vil herefter blive udført og der vil blive udsendt en regning til de haver, hvor der har været behov for ekstern service.

Har du en campingvogn i din have, så få den fjernet inden eller hvis du har en god grund til den står der, så kontakt bestyrelsen herom.

Hvis du er i tvivl om reglerne, så kan du finde dem alle inde på vores hjemmesiden.

Kontortiden ændres.
Bestyrelsen har på sidste bestyrelsesmøde besluttet at ændre kontortiderne fra en gang hver anden uge, til en gang månedligt. Dette skyldes, at vi ikke oplever, at der er et reelt behov for at have åben så ofte.

Vi har i gennemsnit haft 1-2 besøgende i den time, vi har åben hver anden tirsdag og mener derfor at en gang månedligt, vores fysiske tilstedeværelse i foreningen samt mulighed for at sende en mail eller ringe, dækker behovet indtil videre.
Det betyder, at den næste kontor tid er den 05 september, hvor Thor og Jimmie vil være til stede og igen d. 03 oktober, hvor Thomas og Mia vil være at finde på kontoret. Kontoret vil ligeledes være åbent på dagen, hvor vi lukker for vandet og lukker sæsonen ned.

Restance til foreningen
Bestyrelsen bruger desværre fortsat en del tid på at få inddrevet udestående fra medlemmer. Den sætning vi hører oftest er: “Hov den troede jeg da var betalt og den var sat til PBS”.
Fremadrettet vil der på opkrævninger være påmindelse, der kan betragtes som første advarsel. Herefter vil der komme yderligere en varsling med et rykker gebyr på 500 kr. 10 hverdage efter gentages det med en rykker og et gebyr. Betales det udestående stadig ikke, vil man modtage man en skriftlig opsigelse fra bestyrelsen og man er dermed opsagt som medlem og må flytte. I øvrigt anses alt udestående som pengepligtig ydelse og manglede vilje til at betale kan medføre opsigelse i foreningen.

Loppemarked til foreningen
Der bliver afholdt loppemarked i foreningen i en weekend i september. Bestyrelsen vil indhente flere oplysninger herom og så kommer det til at fremgå inde på foreningens hjemmeside kalender.

NY overvågning på affaldspladsen
Bestyrelsen har indkøbt nyt udstyr til overvågning af affaldspladsen og dette vil blive monteret lørdag.
Fremadrettet kan bestyrelsen via telefon og andre enheder, tjekke overvågningen og orientere sig, når der er sket noget på pladsen. Bestyrelsen opfordrer endnu engang til, at man sætter sig ordentligt ind i reglerne for aflevering af affald. Det hele er godt skiltet og alt info findes inde på foreningens hjemmesiden.

Fedtboden har åben i dag lørdag. 
Den åbner kl. 11:00, hvor der er mulighed for at købe øl, vin og vand.
Som altid er der gratis is til ungerne og en masse fine præmier at vinde. Vi håber at se en masse i morgen og at vejret holder.

Bedste hilsner

Bestyrelsen 
H/F Sommerhuskolonien afdeling A.
Bestyrelsen@afdelinga.dk
www.afdelinga.dk