Opskrivning til H/F Sommerhuskolonien Afdeling A 
Kontor – højdestien 27, 2610 – Rødovre

 

For at blive optaget på ventelisten, skal du skal have fast bopæl samt være tilmeldt en gyldig folkeregisteret.

Udfyld vores formular.

Fornavn:
Efternavn:

Folkeregister adresse:
Folkeregister Postnummer:
Folkeregister By:

Email adresse:
Telefonnummer:

Upload Dokumentation eller billede

  1. Kvittering for betaling 

Bekræftelse ( flueben)


Vilkår:

Tilmelding til venteliste koster 500 kr Pengene skal indbetales på Mobilpay nr. 930534 eller foreningens konto i AL-bank: 5329 0243980 Skriv navn og efternavn overførsels teksten

Hvert år opkræves der 200 kr. som skal indbetales senest 28. februar hvert år via Mobilpay nr. 930534 eller foreningens konto, der kommer ikke nogen rykker eller opkrævning. Skriv navn, efternavn og ventelistenummer i overførsels teksten.


OBS: betales der ikke årligt ryger man af listen, alle der ikke har indbetalt senest 28. februar hvert år er ikke længere aktivt på listerne. Ønsker du igen at blive skrevet på, starter du i bunden og det koster 500 DKK

Der kan maximalt været 300 på vores eksterne liste, og listen lukkes når dette tal opnåes og åbnes igen når der er ledige pladser.
Selv om der er mange på listen er det ikke ens betydning med at du skal vente i mange år på at få et hus ude i vores haveforeing. Mange på listen er passive og andre har specifikke krav og venter efter et udset hus og grund, så selv om du er nummer 70 eller 190 på listen,  kan du sagtens være heldig at få et hus hurtigt.

Du modtager en bekræftelse når vi har registeret din ansøgning, dette sker automatisk via vores system og sendes til dem mail adresse du har oplyst. indenfor 14 dage kun du søge dit navn på vores liste. Samtidigt bliver du også tilmeldt vores venteliste-mail, som du får en bekræftelse på. Denne del sker ikke automatisk, og derfor er processen ca. 14 dage. Vi kontakter dig pr. mail eller telefon hvis vi skulle have nogle spørgsmål eller der er mangler ved din tilmedling. Når du har købt et hus, bliver du automatisk fjernet fra listen. Ønkser du at komme på vores interne liste, skal du kontakte bestyrelsen på mail og vil få udleveret et link med kode. det koster 500 første år og 200 efterfølgende år.