Opskrivning til H/F Sommerhuskolonien Afdeling A 
Kontor – højdestien 27, 2610 – Rødovre

 

For at blive optaget på ventelisten, skal du skal have fast bopæl samt være tilmeldt en gyldig folkeregisteret.

Udfyld vores formular.

Dato: automatisk indsat.

Fornavn:
Efternavn:

Folkeregister adresse:
Folkeregister Postnummer:
Folkeregister By:

Email adresse:
Telefonnummer:

Upload Dokumentation eller billede

  1. Sygesikringskort
  2. Kvittering for betaling 

Bekræftelse ( flueben)


Vilkår:

Tilmelding til venteliste koster 500 DKK Pengene skal indbetales på foreningens konto i AL-bank: 5329 0243980 Skriv navn, efternavn og venteliste i overførsels teksten.
Hvert år opkræves der 200 DKK som skal indbetales senest senest 28. februar hvert år, der kommer ikke nogen rykker eller opkrævning. Skriv navn, efternavn og ventelistenummer i overførsels teksten.

Vi arbejder på en Mobilepay løsning, dette vil fremgå på vores hjemmeside, når denne mulighed er aktiv.

OBS: betales der ikke årligt ryger man af listen, alle der ikke har indbetalt senest 28. februar hvert år er ikke længere aktivt på listerne. Ønsker du igen at blive skrevet på, starter du i bunden og det koster 500 DKK

Der kan maximalt været 250 på vores eksterne liste, og listen lukkes når dette tal opnåes og åbnes igen når der er ledige pladser.
Selv om der er mange på listen er det ikke ens betydning med at du skal vente i mange år på at få et hus ude i vores haveforeing. Mange på listen er passive og andre har specifikke krav og venter efter et udset hus og grund, så selv om du er nummer 70 eller 190 på listen,  kan du sagtens være heldig at få et hus hurtigt.

Du modtager ikke nogen bekræftelse ved din indbetaling, men vil indenfor 14 dage kunne søge dit navn på vores liste.
Samtidigt bliver du også tilmeldt vores venteliste-mail, som du får en bekræftelse på. Denne del sker ikke automatisk, og derfor er processen ca. 14 dage. Vi kontakter dig pr. mail eller telefon hvis vi skulle have nogle spørgsmål eller der er mangler ved din tilmedling.