mar
19

Sæsonen starter nu – Vi åbner for vandet!

 

Sæsonen starter nu!

Kære Have Medlemmer, så sker det vi alle har ventet på hele vinteren. Sæson 2022 starter den lørdag d. 26 marts 2022 kl. 10:00 hvor vi åbner for vandet som vi altid gør som det første.

Vi vil derfor bede jer alle om at være til stede ude i jeres haver og tjekke stophaner, hovedledningen ved jeres havelod m.m om der skulle være brud eller andre udfordringer.

Inde på vores hjemmeside, har Næstformand Henning, lavet en udførlig guide til hvordan man åbner for vand og hvad man skal være OBS på i den forbindelse.

VAND I AFDELING A

Skulle man være så uheldig at have et brud grundet frost eller anden, så skal i

Kontakte bestyrelsen på telefon

Næstformand Henning: 40 16 66 90

Formand Jimmie: 20 650 950

Vi vil så komme ned og besigtige, samt vurdere om det er en omkostning man selv skal dække eller om det er foreningens ansvar. ( som udgangspunkt er hovedledning foreningens ansvar indtil stophanen, og fra stophanen ind til huset er det have lejers ansvar.

Vi tager billeder og kontakter en VVS mand, som kan komme og udbedre skaden og alt efter hvilken part der skal bekoste reparationen, så fremsender vi en faktura.

Er stophanen ikke direkte tilgængeligt, er det have lejers ansvar at grave den frem, og ellers vil dette ske fra VVS firma på have lejers regning.

Hvis man ikke har mulighed for at være til stede, så SKAL man sende en stedfortræder i stedet. Finder vi ud af at der er et brud og det ikke bliver rapporteret, eller at stophanen ikke har været lukket, vil der blive opkrævet 500 kr. for vandspild.

Alt dette fremgår også på informationssiden inden på vores hjemmesiden. VAND I AFDELING A

Når i er ude i haven når vi åbner for vand, må i meget gerne bruge 10-15 min lige at rive grus ude fra kanten og ind på vejen foran jeres lavelod. Jan har været rundt med traktoren og rive lidt.

I år er der igen folk der har meldt sig til Hverv i foreningen og de vil blive kontaktet at Henning om at komme på kontoret og skrive under på kontrakt og eventuelt få udleveret nøgler m.m, og kan starte deres hverv fra Lørdag d. 26 marts 2022. hvor vi også åbner skraldepladsen m.m. Læs reglerne herom her!

Vi glæder os til at se jer alle sammen, og i er naturligvis velkommen til at tage fat i bestyrelsens medlemmer hvis der skulle være nogle spørgsmål, bare ikke omkring kloakering, dette kommer vi til 🙂

Bedste hilsner
Bestyrelsen i Sommerhuskolonien Afdeling A.