Bakkestien 54
Bakkestien 54

244,850 Kr· Kolonihave (Solgt)
Solgt

Detaljer

Et sundt, lyst og rummeligt ( 54kvm ) hus. Sydsiden af huset har 8 termoruder og en glasdør, hvilket giver et rigtig godt lysindfald. Der er et stort køkken, en stor stue som indeholder et lille soverum + walk-in-closet, et lille soveværelse og et rum til kommende badeværelse (Der er bruseniche. Håndvask er ikke tilsluttet. Der er ikke toilet – vi har brugt et campingtoilet.)
Nyt tag i 2020. Stor (ca. 40 kvm) trrasse i sibirsk lærk mod syd. Der er parkeringsplads. Varmepumpe, som kræver service for at virke optimalt (pt. Kan den kun køle – ikke varme). Der er vandvarmer.

Haven er børnevenlig med græsplæne, klatretræer, højbed og der står et gammelt drivhus som kræver en kærlig hånd”

OBS:

Der er anlagt en træterrasse 2018 men som efter 1/1 2013 skal indgå i havens bedømmelse og som kun må være 40 cm over naturlig terræn men målt på stedet til 55 cm over og derfor ikke overholder bestemmelserne i Rødovre Kommunes deklaration vedr. højde på træterrasser. Køber skal være opmærksom på at såfrem Rødovre Kommune eller Kolonihavens bestyrelse forlanger det skal der ændres. Køber skal være opmærksom på at der ikke er nogen byggetilladelse på hverken huset eller træterrassen.

 

Hurtige facts

lignende kolonihavehuse (25)