apr
14

Hække og træer skal studset ind

Kære havemedlemmer, nye som gamle, unge som ældre.

Endelig åbnede liberal erhverv op igen, så vi alle sammen kunne få bestilt en tiltrængt tur hos frisøren, hvilket jo er fantastisk, og i den forbindelse skal vi også have kigget på vores hække og træer, veje og stier og se om ikke også de kunne trænge til en lille opfrisker eller studsning. Vejret i weekenden skulle i øvrigt blive rigtig godt til netop dette.

Vi skal opfordre alle om at få bragt afstanden på de store stier op på de min 3 meter og 50 centimeter som er min krav for at udrykningskøretøjer og renovation kan komme frem og igennem. Du finder reglerne her HÆK KLIPNING Dette betyder også at skulle man have træer i skel eller udhæng ud over kørebanen skal flugter hækken hvis ikke det er mere end 4 meter fra jorden.

Skulle man eventuelt mangle en hækklipper, kan man høre vores dejlige fællesudvalg om ikke det er muligt at låne en af foreningens klippere. Fang eventuelt Michael, Flemming, Pauli eller Jan som kan hjælpe jer med dette. Alternativ kan man høre sin nabo om ikke de har en der kan lånes.

Jan vores pladsmand oppe ved affaldsorteringen har været rundt og skrabe lidt på vores veje og i bedes derfor tage en rive og rive oversydende materiale som ligger langs kanten af jeres havelod ud i eventuelle huller eller kørebane. Bestyrelsen er ved at bestille grus, samt kigge på forskellige løsninger med eventuelt at genoprette vores tidligere vejlaug der består af 3 frivillige som passer vores veje i foreningen. alternativt skal der hentes hjælp udefra.

I må meget gerne også bruge det sidste som ligger oppe på fællespladsen og ellers ligger der noget inde på affaldspladsen.
Så prøv lige at hjælp hinanden og kan i se at en mangler lidt grus så tag lige en skovlfuld med.

Lige til sidst, der er kommet et nyt menu inde på hjemmesiden, Bestyrelsen, denne kan i ikke bruge til så meget, da den kun kan tilgås med en kode og kun er beregnet til bestyrelsesarbejde.

Grethe og Jimmie vil tage en tur rundt de kommende uger og se hvordan det skrider frem.

Rigtig god dag alle sammen

Bestyrelsen
H/F Sommerhuskolonien afdeling A.