apr
08

April 2022 nyhedsbrev

Lige en lille opdatering i vores nyhedsbrev april 2022.

Vi fik åbnet for vandet, og så kom frosten 🙁
Det skabte en del udfordringer med frostsprængninger i foreningen. Igen i år var der rigtig mange haver hvor medlemmerne ikke var til stede under åbningen af vandet. Det er simpelthen ikke i orden. Det koster foreningen mange penge hvert år på vandspild og skader, samt at bestyrelsen altså ikke syntes det er specielt fedt at bruge flere dage på at rekvirere VVS, ringen rundt til medlemmer og stå til knæ i vand i fritiden. Så husk nu at møde op.

Affaldsordningen kommer ikke mere og henter affald, så længe at vores veje ikke er farbare. Vi har jo ventet lidt med at lave den helt store reparationer fordi vi skulle i gang med at grave det hele op. Jan kører en runde med traktoren her i de kommende dage, så i må meget gerne alle komme ud i haven og rive grus med i huller uden fra siden. Er man en god nabo så gør man det lige hvis man kan se der ikke er nogen der. Så må der være en kold ØL eller sodavand i banken. Det ville også være god stil at man lige tog sin rive med ned på Højde og bakkestien, da det er der de skal kunne køre. bestyrelsen skal nok sælge for lidt grus til at fylde på der hvor der mangler.

Husk Generalforsamling d. 30 april kl. 10, samt at indsende forslag til bestyrslen inden deadlinen. Der er stadig nogle der ikke har åbnet deres mail trods gensending til mere end ⅕ del af medlemmerne der ikke havde åbent første gang. Så husk lige at tjekke mails, eventuelt i spam eller andet, det er vigtig info der sendes ud.

Kloakering, Det sker, om lidt, det bliver helt vildt, og spændende.

Vandledning er sendt i udbud og så snart vi har nogle priser m.m indkalder vi til en XGF, hvor vi vil præsentere budget, finansiering, planen m.m.

Vi har fået lidt henvendelser omkring vores forslag til den kollektive forsikring, og vi har deror løbende opdateret infosiden inden på hjemmesiden. Vi venter lige på at få den helt sidste opdaterede police, hvor det er de rigtige havenumre der er på. Det er stort set det der skal ændres, vilkår og andet er det samme. Se mere her https://afdelinga.dk/kollektiv-forsikring-i-foreningen/

Fedtboden bliver lidt anderledes i år end det har været det andre år. Dels i håb om at flere vil tage en lørdag i boden, dels for at gøre tingene nemmere og mere “overskueligt”
Så bestyrelsen har via diverse auktioner købe præmier og vil supplere dem med ØL, vin, Spiritus og chokolade, så man ikke skal tænke på at bruge dage på at handle ind til tombolaen. Ligeledes vil bestyrelsen sørge for at der er drikkevarer til salg, ØL, vin, vand, spiritus m.m. Vi snakkede også om man skulle købe ind til en irish-kaffe, men det må vi se om giver mening og er stemning for 🙂

MobilePay i foreningen. Fra i år kan man betale med MobilePay i Fedtboden, i foreningshuset, leje af huset, venteliste m.m. Der vil blive sat skilte med info op.

Hjemmesiden er opdateret til den nye sæson, ser man noget de rmangler ikke er rettet, så giv os endelig besked. Vi kan jo overse noget 🙂

HUSK: Søndag D. 10. 4 i Afdeling C tager vi grillen ud og griller frankfurter og medister og store røde knækker eller kogte pris 25 kr. M / brød vi spiser kl. ca 12 god dag

Det var det, vi ses i haven og ellers senest til GF 2022, d. 30 april kl. 10:00 på Islev Skole.

Venlig hilsen
Bestyrelsen