jun
02

Affaldspladsen og åbningstider

Kære medlemmer,

Bestyrelsen har i går måtte træffe en beslutning som vi egentligt gerne ville havde udgået, da vi ved at det er et lille antal personer som desværre ikke kan finde ud af af sortere og placere affald og storskrald i de korrekte båse eller containere.

Et lille skriv fra kommunen.

“Til bestyrelsen i afdeling A

Vi har i mandags haft en chauffør ude og tømme restaffald i afdelingen. I en af beholderne (660 liter restaffald) var der tømt et latrin, og beholderen var fuld af afføring. Det resultater i, at det sprøjter ud over chaufførerne, når komprimatoren på skraldebilen aktiveres. Vi står derfor med en skraldebil fuld af lort – og som skal til vask og chauffører der skal hjem i bad.

Det er helt og aldeles uacceptabelt, at der smides afføring i beholderne. Det vil jeg bede jer om at meddele ALLE haveejere. Hvis vi konstaterer det igen, kan vi ikke tømme beholderne.

Venlig hilsen
Lene Sehested
Affald og Genbrug
Rødovre Parkvej 150, 2610 Rødovre
Dir.tel.: 36377224, mobil: 30767224
www.rk.dk/affald

Vi er dødtrætte af at bruge så meget tid op råde rundt i skraldespande og containere fordi få er for dovne til at læse på de opsatte skilte eller bruge lidt tid på at læse om regler inde på vores hjemmeside. https://afdelinga.dk/affald/. Der går ikke en dag hvor vi ikke finder noget som vi enten ikke tager imod overhoved. En ting er at noget måske ikke lige havner det rette sted, det kan ske, men at der nærmest dagligt smides bildæk, farlig-affald, plast møbler, vinduer, byggeaffald, sanitet og fyldte camping toiletter m.m. det er simpelthen bare ikke i orden.

Dette kommer til at gå ud over rigtig mange som godt kan finde ud af det, men lige så godt et demokrati og fællesskab kan være, lige så surt kan det være, da indskrænkninger grundet få, går ud over alle i en solidarisk princip.

Derfor lukker pladser på Veststien helt. I første omgang indtil vi får informationer om at letbane arbejdet er afsluttet og der igen åbnes på fra ringvejen så renovation kan komme ind og tømme.

Men overvejelserne går også på om der overhoved i fremtiden skal være en affaldsplads i den ende af vores forening, da det vi har set på det sidste er fuldstændig uacceptabelt og enormt respektløst overfor de andre medlemmer, vores skraldemand samt bestyrelsen.

Den store plads ved fælleshuset lukket også og får faste åbningstider som er følgende.

Tirsdag kl. 18:00 – 19:00

Torsdag kl. 18:00 – 19:00

Søndag kl. 10:00 – 12:00

Vi beklager at måtte indskrænke åbningstiderne og gøre det mere besværligt for jer at at komme af med jeres daglige affald og storskrald.

PS: husk lige at udfylde skemaet hvis ikke du allerede har gjort det:)

https://afdelinga.dk/spoergeskema-2021

Bedrøvede hilsner

Bestyrelsen Afdeling A