okt
24

Vi åbner affaldspladerne op i den sidste uge af sæsonen

Vi åbner affaldspladerne op i den sidste uge af sæsonen.

Det betyder at der vil være åben i dagstimerne ( vi lukker den store plads når solen er fået ned, da det ikke er lys inde på pladsen og man derfor ikke kan se have man laver eller om man støder ind i noget.

Så i kan fra mandag d. 25 oktober og frem til søndag d. 31 oktober komme af med alt det som vi modtager oppe på pladsen.

Det gør vi fordi vi gerne vil give folk mulighed for at komme af med haveaffald og andet affald inde vi endeligt lukker for sæson 2021.

Please,  lad være med at udfordre os og aflevere en masse som vi ikke tager imod. I finder vores guide inde på hjemmesiden.

Der vil ikke være nogen til stede på pladen, så vi stoler fuldt ud på jer at i godt kan finde ud af det, og i må meget gerne hjalp hinanden med at gøre det rigtig, så vi igen fra sæson 2022 kan have åben hele tiden, selv om det også har været hyggeligt at møde folk på de åbningstider vi har haft i denne sæson.

Vi får måske nye sorteringsregler i 2022, men vi har endnu ikke fået endeligt besked, så den info kommer når vi ved mere.

Tak fordi i vil være med til at holde vores plads fin og sortere efter de regler vi har samt kun aflevere de ting som vi har en aftale med Rødovre Kommune om.

Se vores affaldssorterings oversigt guide her 

Bedste hilsner
Bestyrelsen Afdeling A.