Regler og vilkår

Du skal medbringe
Duge, Kaffefilter, køkkenruller, håndklæder, viskestykker, karklude, opvasketabs, opvaskemiddel, og håndsæbe.

Rengøring
Fælleshuset skal være ryddeligt og rengjort efter endt brug.

Køkken
Alt porcelæn, gryder, potter og pander, bestik og lign. lægges rengjort på plads. Komfur, ovne og kaffemaskiner rengøres, køleskab afrimes og rengøres. Bordet og gulvet vaskes. Hvis det er nødvendigt at foretage oprydning og ekstraordinær rengøring, herunder rengøring af køleskab, komfur og opvaskemaskine etc. vil udgifterne hertil blive pålagt lejeren

Lokale

Alle gulve fejes og vaskes, borde og stole rengøres og stolene stilles op på bordene

Musik
Ingen musik for åbne døre eller vinduer efter kl. 22:00. Af hensyn til naboerne, skal der skrues ned for musikken kl. 22:30. Musikken skal slukkes senest kl. 23:45. Lejeren er ansvarlig for at festen forløber på en sådan måde, at musik og støj ikke virker generende for de omkringboende. Dette gælder også når selskabets gæster forlader lokalerne.

Støj
Det er lejerens pligt at sørge for at gæsterne opfører sig sømmeligt i og omkring lokalerne og at omkringboende ikke generes af støjende adfærd uden for lokalerne.

Opvasken: Opvaskemaskinen skal fyldes hvis den er løbet tør, med groft salt og afspænding som findes ved køkkenvasken. Filteret i opvaskemaskinen skal tømmes efter hver vask

Affald
Affald skal sorteres, samt lægges i affaldsposer og derefter lægges i de respektive containeren på pladsen overfor fælleshuset. AFFALDSSORTERING
Ødelagt service, glas, kopper og tallerkner, stilles på bordet i køkkenet, og erstattes af lejer med 15,00 kr. pr. enhed. Lejer er erstatningspligtig såfremt inventar eller service ødelægges.

Lejeomkostninger 

På dagsbasis og koster lejen 400,00 DKK. Betales ved booking af huset. ( Endelig booking er ikke endeligt forend beløbet er betalt via MobilePay-nummer: 909571eller indbetalt på foreningens konto. Weekend lørdag + søndag koster 800,00 DKK. Betales ved booking af huset. Forlænget weekend er fredag til søndag og koster 1.200,00 DKK. Betales ved booking af huset. På hverdagsaftener udlejes Fælleshuset, af hensyn til de omkringboende lejere, kun til stilfærdige sammenkomster/aktiviteter.
Klubber m.m. låner huset gratis.

Booking
Booking sker via vores hjemmeside og afgangskoden til booking system, sendes ud årligt i nyhedsbrev inden opstart af sæsonen.
Afregning sker via vores booking system på hjemmesiden. Bookinger ses også via bookingkalender som viser alle reservationer for 1 år ad gangen.

Betaling
Betalingen sker via MobilePay-nummer: 909571 eller vores konto nummer i foreingen du skal også benytte booking nummeret som du har modtaget på mail i forbindelse med din reservation.

Når vi har registeret betalingen er bookingen endeligt.

Se eksempel.

Arbejdernes Landsbank
Reg Nr: 5329 Konto Nr: 0243808
Brug venligst dit booking-nr. xx som betalings-reference!
*Vi sender også bekræftelse via email.

Nøgler
Nøgler til fælleshuset udleveres dagen før lejedagen, (kan lægges efter nærmere aftale i lejerens postkasse kl. 16.00 dagen før), og afleveres ved lejemålets afslutning i postkassen ved kontoret. ( vi arbejder på en løsning med en nøgleboks og en kode som bliver udleveret.)

Efter udlejningen foretages syn og evt. mangler opkræves på lejers regning. Bortset fra forringelse ved almindeligt slid, skal lejeren erstatte al skade forvoldt på lokaler, inventar, udstyr eller udendørsområde. Det er ikke tilladt at overnatte i Fælleshuset

Afbestilling
Sker afbestillingen mindre end én måned forud for reservationen betales et gebyr på kr. 200.

Foreningshuset udlejes i perioden, hvor haveforeningen har åbent.

Rygning
Er ikke tillade i Fælleshuset. Evt. rygning skal foregå udendørs i den dertil indrettet rygekabine. Vis hensyn ved udendørs ophold.

 

Rigtig god fest 🙂
Sommerhuskolonien Afdeling A.