mar
01

Opdatering kloakering og vand.

Kære alle medkolonister

Vi er i en situation, hvor vi allerhelst ville kunne give jer en eksakt viden om økonomi/tidsplan mv. Det har vi desværre ikke mulighed for, da den entreprenør der var valgt af Naturstyrelsen til opgaven, ikke har kunne opfylde sine forpligtigelser overfor Naturstyrelsen. Så inden samarbejdet for alvor kunne gå i gang, nåede det altså at ophøre.

Det er sådan, at der nu skal udarbejdes et opdateret udbudsmateriale, der herefter skal sendes i udbud, så entreprenørerne kan afgive deres tilbud.
Først når tilbud foreligger, og Naturstyrelsen eventuelt har godkendt dette, kan vi oplyse noget mere omkring økonomi og tidsplan.

Naturstyrelsen arbejder på en fristforlængelse af påbuddet fra Rødovre Kommunen. Vi er for nuværende ikke bekendt med, hvor lang frist Naturstyrelsen har forespurgt Rødovre Kommune om. Vi håber meget Rødovre Kommune vil se velvilligt på en fristforlængelse, så vi får de bedste forudsætninger for en god løsning

Vi spilder naturligvis ikke tiden, og vi bruger tiden på at indhente tilbud på vandprojektet og finansieringsforslag fra banker til de omkostninger vi selv skal afholde.
Men hvilke muligheder der er, og hvor meget man som lejer selv skal finansiere, kan vi desværre ikke sige noget om på nuværende tidspunkt.

Ovenstående gør også, at vi desværre ikke kan foretage afstemning på ordinær generalforsamling om de ting vi selv skal står for og finansiere mv. Der vil derfor blive afholdt ekstraordinær generalforsamling hvor vi skal tage stilling til den del. Dagsordenen til den ordinære generalforsamling vil således ikke indeholde et særligt punkt om de ting vi selv skal stå for, da vi simpelthen har for lidt konkret information til andet end gisninger.

Når vi kender alle præmisserne, vil vi straks vende retur med noget konkret som I kan forholde jer til, herunder indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.

Vi arbejder på, at Naturstyrelsen sender et nyhedsbrev ud, forventeligt, indenfor de næste 2 uger.

Med venlig hilsen
Sommerhuskolonien, Afd. A, B & C.