dec
22

Nøgler til foreningens port og låger.

 

Låse på låger og porte på Vest stien og Nordre Ringvej er skiftet ud så de passer til Kolonihaveforeningen ABC afdeling A’s låsesystem.

De gamle låse på lågerne var der kun få der havde nøgler til, og bestyrelsen havde ingen nøgler der passede til de låse på låger og porte. Derfor blev det besluttet at skifte alle låsene ud så der kom styr på hvem der havde nøgler til låsene.

Bestyrelsen beder de have lejere der ønsker at få en eller flere nøgler til lågerne om at skrive til bestyrelsens mail bestyrelsen@afdelinga.dk og melde at de ønsker en eller flere nøgler.

Når vi ved hvor mange nøgler der skal bruges bliver der skrevet til alle at de kan møde op på kontoret på Højdestien 27 på en nærmere specificeret dato, og hente deres nøgle/nøgler.

En nøgle koster 170 Kr. som skal betales ved udleveringen af nøglen, Dette kan ske via  Mobilepay nummer: 627314 eller via QR-kode du finder her, Tekste skal være, have og nummer samt nøgle f.eks. Solstien32 nøgle
De 170 Kr. får man tilbage når nøglen leveres tilbage til Bestyrelsen ved et havesalg.

Efter alle nøglerne er udleveret vil alle porte og låger blive låst så det kun er dem der har en nøgle der kan komme ind og ud, da det ikke er en smæklås der sidder på lågerne skal man huske at låse lågen igen.
På porten og lågen til ”de 21” er det hængelåse der skal bruges indtil porten og lågen er repareret.

Den eneste låge der ikke bliver låst er den låge der er imellem Solstien og Nordstien, den bliver først låst efter der er sat et trådhegn op uden på hækken ud til Nordre Ringvej, det er for at undgå at hækken bliver ødelagt fordi ”nogen” går igennem den nyplantede hæk og ikke den dertil opsatte låge.

Med venlig hilsen
Henning Solvang Jensen / Næstformand
Mobil: 40 16 66 90