jun
18

Huller i vejene samt hækken

Hej Alle sammen,

Først en gang vil vi gerne takke for den hurtige reaktion ved sidste skrivelse om at klippe jeres hække ind. Det er der rigtig mange som har fået gjort og det er super dejligt og se. Der mangler stadig nogle stykker og det ser vi gerne blive bragt i orden hurtigst muligt, da vi ellers må sætte eksterne på og i vil derefter få en opkrævning omkring dette.

3,5 meter Det er så brede vores stier skal være. Vi ved godt at det nogle steder er umulige medmindre man flytter hækken og da må i så bare klippe dem så meget ind som i overhoved kan, de skal nok overleve det. Hvis ikke det er muligt, må i rykke dem ind så de flugter med lygtepælene på lige numre og 3,5 meter til modsatte side. REGLER OG RETNINGSLINJER

Desværre har vi modtaget endnu en mail fra Rødovre kommune Teknisk forvaltning, denne gang drejer det sig om huller på vores stier. 

Som i kan læse i mailen er det særdeleshed problemer på Bakkestien men også Højdestien er et problem, da det er der der er mest trafik og derfor også der vejene er mest belastede. Men generelt kunne alle vores veje godt trænge til en omgang med riven.Derfor opfordrer vi ALLE om at tage en rive og gå ud på stien og rive så meget materiale sammen som muligt ude i kanterne og på stien og bruge det materiale til at fylde hullerne.
Der er rigeligt at kradse af, og hvis vi bare fortsætter med at fylde nyt på, bygger vi dæmninger som stopper grundvandet i at løbe ned til åen.

Så på med arbejdshandskerne. Igen hvis ikke vejene er fremkommelige, så kan renovatio ikke hente vores affald og storskrald.

PS: husk lige jer der endnu ikke har svaret på vores spørgeskema om lige at bruge 5 min på at hjælpe os med at finde ud af hvad folk tænker og drømmer om ude i vores forening. SPØRGESKEMA

Bedste hilsner

Bestyrelsen
H/F Sommerhuskolonien afdeling A.
Bestyrelsen@afdelinga.dk